Viner (old)

Savian Bio Ti Amo

Merlot 33% Cabernet Franc 33% Refosco 33%

Producent: Savian Vini Biologici, Veneto, Italien
Vårt artikelnummer: 
SAVTMO
Alkoholhalt: 14 %
Serveras till: Stekt eller grillat kött vid en romantisk middag

Produktblad
Martin & Servera:  718619
Menigo: 727967

Doft & smak: Intensiv läcker fruktig doft med toner av björnbär och hallon. Fulländad elegant, fruktig, fyllig och välbalanserad smak.

Kategori: Etikett:

Savian Vini – Ekologiska och sulfitfria viner
Savians viner är resultatet från ett noggrant urval av druvor och ett kärleksfullt arbete i vingården och vineriet. Vinifieringen har utvecklats för att förstärka karaktären hos druvorna och många förfiningar av processen under åren har gett vinerna en tydligare personlighet, en stark karaktär, finess och elegans.

Mellan floderna Livenza och Tagliamento, där provinserna Venedig, Pordenone och Treviso möts och smälter samman, var och en med sina egna egenskaper, föds Lison Pramaggiore och Venedig kontrollerad ursprungsbeteckning: här, i dessa länder, vårt företag är fött. I dessa jordar, särskilt ihärdiga på grund av närvaron av kalkhaltiga leror och rika på karbonater på ett lågt djup, sträcker sig de fyrtiotvå hektar av vår egendom som alla odlas med den ekologiska jordbruksmetoden. Här, på dessa gårdar, som drar nytta av ett idealiskt klimat, föds våra fantastiska viner, från de röda Cabernet Franc, Merlot och Refosco dal Peduncolo Rosso till de vita Prosecco, Pinot Grigio, Lison Classico och Chardonnay.

 

 

Scroll to top