Viner (old)

Le Nez Moments Viognier

Viognier 100%

Producent: Le Nez Wines
Vårt artikelnummer: 
MOVIO
Alkoholhalt: 13 %
Serveras till: Fisk och skaldjur, kyckling, pastarätter och sallader

Produktblad
Martin & Servera:  792812
Menigo:  723179

Doft & smak: Elegant doft av aprikos, persika och vita blommor. Fräsch, rik och fruktig smak med en perfekt balanserad syra.

Kategori: Etikett:

Domaine Gayda ligger vid foten av Pyrenéerna, omgivet av sina vingårdar 25km sydväst om Carcassonne, i byn Brugairolles. Man har en stor passion för de traditionella druvorna som odlas på många platser och som är typiska för jordar och klimat i distriktet Languedoc, vilket ger typisk stil till alla vinerna. Medan druvorna är rotade i tradition, handlar vingården själv om stora investeringar i den senaste utrustningen och tekniken. Domaine Gayda är en helt ekologisk vingård och har certifiering för en stor del av sortimentet. De övriga vinerna kommer att följa efter i takt med att man fortsätter arbetet med att uppfylla de nödvändiga kraven.

Strävan efter kvalitet, förståelse och respekt för denna exceptionella region är viktigast. ”Vi strävar efter att skapa kvalitetsviner med största omsorg för vår naturliga miljö och vi är passionerade för ursprung och själ i distriktet Languedoc.”

 

Scroll to top