Viner (old)

Le Nez Français Cabernet Franc

Cabernet Franc 100%

Producent: Le Nez Wines
Vårt artikelnummer: 
NEZCF
Alkoholhalt: 13,5 %
Serveras till: Smakrika grillade eller stekta kötträtter av fläsk, lamm- eller nötkött

Produktblad
Martin & Servera:  792820

Doft & smak: Doft av mörka körsbär, svarta vinbär och mineral. Tät, djup, fruktig smak med toner av svarta vinbär, cederträ och mineral. Lång elegant eftersmak.

Kategori: Etikett:

Domaine Gayda ligger vid foten av Pyrenéerna, omgivet av sina vingårdar 25km sydväst om Carcassonne, i byn Brugairolles. Man har en stor passion för de traditionella druvorna som odlas på många platser och som är typiska för jordar och klimat i distriktet Languedoc, vilket ger typisk stil till alla vinerna. Medan druvorna är rotade i tradition, handlar vingården själv om stora investeringar i den senaste utrustningen och tekniken. Domaine Gayda är en helt ekologisk vingård och har certifiering för en stor del av sortimentet. De övriga vinerna kommer att följa efter i takt med att man fortsätter arbetet med att uppfylla de nödvändiga kraven.

Strävan efter kvalitet, förståelse och respekt för denna exceptionella region är viktigast. ”Vi strävar efter att skapa kvalitetsviner med största omsorg för vår naturliga miljö och vi är passionerade för ursprung och själ i distriktet Languedoc.”

 

Scroll to top